Mijn lokatie te Den Haag, Zonweg 177 2516 CE Den Haag

PRIVÉ LESSEN.

Ik ben van mening dat ik mijn vak alleen goed kan doorgeven 1 op 1. De aandacht en begeleiding staat centraal met het les geven tijdens de visagie lessen. Door persoonlijk aandacht met het les geven bereik ik meer bij de cursist door in focus te blijven.
Visagie is een vak, je zal vele visagie technieken leren, o.a. makeup geschiedenis, trends, art, fashions, naturel, catwalk, kwasten gebruik technieklen, producten kennis, look and learn video's, en ook STAGE werken zijn bij mijn opleiding een MUST.

Door meer dan 35 jaar ervaring geef ik mijn visagie technieken lessen op mijn visagieschool
In Den Haag.

Visagisten die hun make-up technieken willen bijscholen zijn welkom.
Shoonheidspecialisten zijn ook welkom,om hun makeup tecnieken uit te breiden.

Er is de mogelijkheid dat ik op lokatie les geef in overleg bij Schoonheidsalons, en Kapsalons die een makeup brand verkopen.

  • Glitter

  • Art

  • Dark beauty

  • Grooming

  • Glam

  • Fashion

VISAGIE LESSEN OLV Roberto Dresia

WAT LEER JE IN MIJN VISAGIE LESSEN.

Ik geef les 1 keer in de week van 3 uur, in 3 maanden leer je visagie technieken.

Elke week moet je een goed model meenemen waar je mee werkt in de les.

WAAROM VISAGIE TECHNIEKEN?

Als aankomend visagist moet je begrijpen wat je aan het doen bent voordat je makeup vlekkeloos aanbrengt.

Een makeup techniek houd in bv hoe je met makeup kwasten werkt, zachte of harde druk,hoe maak je makeup kwasten schoon, welke makeup kwast gebruik je voor het gezicht,hoe werk je met je kwast op de huid, hoeveel makeup produkt smeer je op je kwast, wanneer gebruik je een foundation-,rouge- , poederk-, dunne of dikke kwast.. elke makeup kwast heeft zijn werkwijze en rang orde! Hoe maak je makeup kwasten schoon en de kwasten mooi houden!

Verschillende poeders ( los, compact), foundations (vloeibaar, compact, sticks,) oogschaduws ( creme, mat, glans, pearl,diamond,pigments) Lippenstift mengen met elkaar, foundations mengen met elkaar of met gliters voor een trend of art effect.

Je leert ook de diepte van het gezicht waar je bepaalde kleuren wel en niet kan opbrengen.

Hoe maak je kleine ogen, grote ogen, diep ligende ogen, chinese ogen, wijd uitstaande ogen, ogen met te veel ooglid huid op....Verschillende lippen, jukbeenderen (rouge) opmaken.

contouring van het gezicht met  shape, highlight en strobing technieken.

De donkere huid is ook een belangrijk onderdeel.De basis foundations zijn het belangrijkste om te weten welke keur je gebruikt op de huid. Je gebruikt op de donkere huid en lippen meer makeup produkten met meer kleur pigmenten.

TREND- ART- FASHION- BEAUTY- CATWALK-  NUDE - CREATIEF- GALM  MAKEUP

In de laatste les maand ga je de makeup technieken samenvoegen in je makeup opdrachten wat je geleerd hebt. Van de modellen worden er foto's gemaakt voor je visagie portfolio.

Op een facesheet leer je makeup ontwerpen met kleur wat je op je model moet aanbrengen.

Je leert creatief met makeup te werken.

EXAMEN 

Na 3 maanden krijg je een examen. Je mag makeup tecnieken gebruiken die jij wilt opmaken op het examen model, er worden beautyfoto's gemaakt van het model.Alle foto's die er gemaakt zijn worden met we-transfer naar je toegestuurd. Je krijgt een certifcaat diploma na de 3 maanden opleiding.

STAGE OPDRACHTEN

Stage opdrachten in de praktijk zijn belangrijk voor je ervaring, het is een investering in jezelf waardoor je beter en sterker wordt in je werk als visagist. Je leert in de praktijk om te gaan met snelheid en inventief werken in een crew zodat je zelfverzekerd werkt als visagist. 

 

 

MAKEUP MAKES A FACE MORE THAN NUDE.
Model Leonie Stegnink.foto Johnny ten Have Mua Roberto Dresia